A felesborsót beáztatjuk előző este. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 1 tk olajon üvegesedésig pároljuk. Rátesszük a lecsöpögtetett sárgaborsót, a babérlevelet, és felöntjük az alaplével. (Esetleg húsalaplével vagy füstölt hús alaplével.) Puhára főzzük. Sózzuk, borsozzuk, mustárral ízesítjük.
Amikor puhára főtt a borsó hozzáöntjük a tejszínt, és botmixerrel pürésítjük. A virslit felkarikázzuk, és 1 tk olajon megpirítjuk egy serpenyőben. A levest a virslivel, és felaprított snidlinggel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.