A meglangyosított tejben megkelesztjük az élesztőt. A lisztbe lyukat fúrunk, és beleöntjük a tejes élesztőt. Hozzáadjuk a sót és az olajat apránként, és alaposan összedolgozzuk. A tésztát 15 percet pihentetjük, majd 3 cipóba osztjuk.
Egyenként vékony, kerek lappá nyújtjuk, és nyolcfelé osztjuk. A virsliket elfelezzük.
Minden tésztába 1-1 darab virslit göngyölünk, megkenjük tojássárgájával, majd sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, és 175 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.