Az újkrumplit ledörzsöljük, majd sós vízben feltesszük főni. A hagymákat felaprítjuk, a megmosott és szárazra törölt húst felkockázzuk, a paprikát és paradicsomot feldaraboljuk.
Zsíron megdinszteljük a hagymákat, majd hozzáadjuk a húst. Fehéredésig pirítjuk, majd a tűzről lehúzva megszórjuk a pirospaprikával. Hozzáöntjünk egy dl vizet, elkeverjük, majd beletesszük a paprikákat és a paradicsomot. Megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk köménnyel. Beleöntjük a vörösbort és felöntjük vízzel. Fedő alatt kb. egy óra alatt készre főzzük.
A főtt krumplit levesszük a tűzről, lehűtjük, felkockázzuk, majd zsíron megpirítjuk. Végül megszórjuk durván aprított petrezselyemmel.
A vegyes zöldségeket sós vízben megfőzzük. Amikor a hús megpuhult, tálalunk. A tányérra szedünk mindenből, csilipaprikával és koktélparadicsommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.