Elkészítés: A hipermarketekben készen kapható Hoi Sin mártás szójából, fokhagymából, chilipaprikából és egy sor más fűszer keverékéből készül. A Hoi Sin-szószt egy kis tálban összekeverjük a szójaszósszal és a reszelt gyömbérrel, majd felhasználásig félretesszük. Először mindent feldarabolunk: a brokkolirózsákat és a kaliforniai paprikát falatnyi csíkokra vagy kockákra, az újhagymát 1 cm-es darabokra, a húst keskeny csíkokra. Wokba, vagy mély serpenyőbe beleöntünk 1 evőkanál olajat, felhevítjük közepes hőmérsékletre, és beletesszük az újhagymát. Fedő alatt 2–3 percig pároljuk, majd hozzátesszük a brokkolirózsákat és a paprikát. Ha a zöldségek megpuhultak, kivesszük a wokból, és félretesszük. Ezután beleöntjük a wokba a maradék kukoricaolajat, hozzáadjuk a csirkét, és folyamatosan kevergetve 2–3 percig sütjük, pirítjuk. A csirkedarabokat kihúzzuk a wok szélére, a közepébe pedig beleöntjük a félretett szószt, majd ízlés szerint vízzel hígítjuk. A zöldségeket visszatesszük. Vízben 5–6 perc alatt megfőzzük a tésztát. A zöldséges csirkét a tészta tetejére tálaljuk, megszórjuk a pirított szezámmaggal, a legvégén pedig meglocsoljuk a szezámmagolajjal. Sót ne használjunk, mert a szójaszósz eleve sós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.