A nyersanyagokat megtisztítjuk, feldaraboljuk. Egy lábasban a zsírt felforrósítjuk, rádobjuk a kockára vágott vöröshagymát, megdinszteljük, rászórjuk a felaprított fokhagymát. Tovább pároljuk, megszórjuk sóval, hogy a hagyma szétfőjön, krémesebb legyen.
Rászórjuk a kockára vágott paprikát, a paradicsomot, együtt pároljuk, majd rátesszük a hasábokra vágott krumplit, a karikára vágott gyulai kolbászt és a kockára felvágott zellergumót. Elkeverjük, végezetül megszórjuk pirospaprikával és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Lassú tűzön főzzük, ízesítjük sóval, csipet chilivel, két darab zellerszárral. Amikor már félig megfőtt minden, beleszaggatjuk a galuskát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.