A burgonyát felkockázzuk, a hagymát elnyolcadoljuk, a zöldbabot feldaraboljuk, majd a zöldségeket egy fazékba tesszük az egész csirkemellel együtt. Hozzáadjuk a babérlevelet, a kakukkfüvet és az egész borsot.
Felöntjük annyi vízzel, hogy 2-3 centivel ellepje a zöldségeket. Fedő alatt közepes lángon főzzük a levest, amíg a zöldségek kellemesen haraphatóra puhulnak (kb. 20 perc).
Ekkor kivesszük a megfőtt csirkemellet, és a levét lecsepegtetjük.Serpenyőben kevés olajon, mindkét oldalán szép pirosra sütjük a húst, közben megsózzuk, -borsozzuk. A megpirított húst felkockázzuk, és visszatesszük a kész levesbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.