Megpucoljuk az édesburgonyát, 2 mm vastagra szeljük. A cukkinit megmossuk és héjastól szintén 2 mm-es karikákra szeljük. A lilahagymát úgyszintén. Sózzuk, borsozzuk, majd körberakjuk a kiolajazott tepsit egy burgonya, egy cukkini, egy karika hagyma sorrendben. Addig ismételjük amíg elfogy.
Beteszünk egy-egy karika paprikát, meghintjük petrezselyemzölddel, kakukkfűvel, végül meglocsoljuk olívaolajjal. Lefóliázva, 180 fokos sütőbe tesszük, 10-15 perc múlva a fóliát levesszük, és úgy sütjük tovább. Forrón kínáljuk.
Szeretem a színes zöldségtálakat,remek köret,de vegetáriánusoknak főételnek is kiváló. Most egy kisebb tál készült köretnek két személyre, főételnek egy személyes adag
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.