A tésztát felhasználás előtt félórával kivesszük a hűtőből, kitekerjük a papírral együtt, majd egy tepsire helyezzük. A zöldségkeveréket felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd enyhén sós vízben roppanósra főzzük. Ezután leszűrjük és kihűtjük.
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, majd negyedeljük. A sajtot lereszeljük. A tejfölhöz hozzáadjuk a reszelt sajt több mint felét, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ezután egyenletesen rákanalazzuk a tésztára úgy, hogy a szélétől pár centi üres maradjon, melyet majd visszahajtunk. Ezután rápakoljuk a kihűtött zöldségkeveréket, és a cikkekre vágott tojást. Ízlés szerint sózzuk, majd az üresen hagyott tésztarészt felhajtjuk, lekenjük a felvert tojással, és megszórjuk a szezámmaggal.
Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten kb. 40-45 percig sütjük. Ha elkészült, kivesszük a sütőből, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és addig sütjük tovább, míg a sajt szépen ráolvad.
Megjegyzés
A sütőből kivéve hagyjuk pár percig hűlni, majd ízlés szerint szeleteljük fel, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.