Elkészítés: A kiklopfolt húst sózzuk, borsozzuk, majd állni hagyjuk.
A kelkáposztalevelet és az egészben hagyott zöldbabot forrásban lévő sós vízben 5 percig főzzük, leöntjük róla a vizet, és hagyjuk szikkadni.
A répát durvára lereszeljük, hozzákeverjük a lisztet, a sajtot, a tojás sárgáját, fűszerezzük sóval, borssal és őrölt szerecsendióval.
A húsra 1 káposztalevelet terítünk, majd
sonkaszeletet borítunk rá. Ezután megkenjük a sárgarépamasszával, a szélére néhány darab zöldbabot teszünk, majd feltekerjük, és összetűzzük hústűvel.
A serpenyőbe helyezett roládokat forró olajban hirtelen kisütjük, majd megszórjuk kakukkfűvel, fehérbort öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk, végül pirosra sütjük.
Sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.