A szikkadt zsemléket kockára vágjuk, és zsiradékban megpirítjuk.
Egy tálba szedjük, majd leöntjük annyi tejjel, amennyi ellepi, és 1 órát állni hagyjuk, hogy a zsemle jól megszívhassa magát a tejjel.
A zsemlekockákat egy szűrőkanállal kiszedjük a tejből, egy másik edénybe halmozzuk, majd beleütjük a tojásokat, beletesszük az apróra vágott petrezselmet, sóval ízesítjük, és annyi liszttel keverjük össze, hogy galuska keménységű tészát kapjunk.
10 percig állni hagyjuk, majd vizes kézzel gombócokat formálva belőle, lobogó sós vízben 5-10 perc alatt kifőzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.