A vajat habosra kavarjuk, egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, a lisztet, sót, s a tejjel lassanként elkeverjük. Végül óvatos mozdulatokkal hozzákeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Lassú tűzön sütjuk, csak az egyik oldalát. Ha megsült, kicsúsztatjuk egy tálcára, (a megsült felével lefelé) és megkenjük meggydzsemmel, majd megszórjuk a porcukrokkal és vaníliás cukorral elkevert dióval.
A következő palacsintát óvatosan rácsúsztatjuk a meggyes-diós rétegre, és megszórjuk a cukrozott kakaóval.A rétegezést addig folytatjuk, amíg kisül az utolsó palacsinta, melynek minkét oldalát megsütjük.
Megjegyzés
A dzsemhez és a kakaóhoz, azért nem írtam mennyiséget, mert azt ízlés szerint adagolhatjuk (persze azért ne túlozzuk el az adagolást). Ha marad még palacsintatésztánk, akkor annak mindkét oldalát megsütöm és hagyományosan fogyasztjuk el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.