A száraz hozzávalókat, a zablisztet, a fehérjeport, a kókuszlisztet, a sót és a sütőport összekeverjük. A tojást szétválasztjuk, és a sárgáját hozzáadjuk a száraz hozzávalókhoz. Hozzáöntjük a tejet. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan ezt is hozzákeverjük. 5 percig pihentetjük, majd egy serpenyőt kikenünk vékonyan kókuszolajjal, és közepes lángon kisütjük a mini palacsintákat. Körülbelül 1-1,5 evőkanálnyi masszát használunk egy palacsintához.
A töltelékhez a diót először nyújtófával apróra törjük, majd a cukorral együtt kávédarálóba porrá őröljük. A palacsinta tetejét megkenjük a lekvárral, megszórjuk az eritrites dióval, majd rátesszük a következő palacsintát, és azt is megkenjük. Ezt folytatjuk egészen az utolsó palacsintáig, aminek a tetejét szintén megkenjük lekvárral, megszórjuk dióval és apróra vágott csokival, és leöntjük a csokoládésziruppal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.