Az élesztőt langyos vízbe morzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot és felfuttatjuk.
A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a sót, majd az élesztőt és jól összegyúrjuk. A tésztát letakarjuk és meleg helyen legalább egy órán át kelesztjük.
Amikor megkelt, lisztes deszkára kiboríjuk. A tésztát három egyenlő részre elosztjuk, és hosszú kenyereket formázunk belőle. A tetejüket bevagdossuk, megszórjuk nagyszemű sóval, majd fél órán át hagyjuk kelni.
Fél óra pihentetés után 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.