A tojásokat habosra keverjük a nyírfacukorral, majd hozzáadjuk az olajat és a tejet.
Száraz serpenyőben kissé megpirítjuk a zabpelyhet, azután rövid hűtés után finomra daráljuk, és elvegyítjük a liszttel, a kakaó- és a sütőporral, továbbá a sóval. Kis adagokban a keveréket a tojásos elegybe dolgozzuk, végül beleforgatjuk a megtisztított, feldarabolt, majd összeturmixolt banánt.
A masszát egy kivajazott vekniformába simítjuk, és 180 fokos sütőben 35-40 percig sütjük. Ezután kivesszük, hagyjuk langyosra hűlni a formában, végül kiborítjuk belőle.
Összeturmixoljuk a joghurtot, a meghámozott, felkockázott mangót és a citromlét. Ha túl sűrű az ital, egy kevés vízzel hígíthatjuk. Ezzel kínáljuk a felszeletelt banánkenyeret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.