A csirkemellet csíkokra vágjuk (kb. 2-3 cm hosszúra), majd megszórjuk a fűszerkeverékkel, sózzuk, borsozzuk. A sóval óvatosan, hiszen a fűszerkeverék is sós. A fűszerezett csirkemellet 10-15 percre hűtőbe tesszük.
Egy nagy serpenyőbe beleöntjük az olajat, felhevítjük, majd megpirítjuk rajta a csirkemellcsíkokat.
A saláta hozzávalóit nagyobb kockákra vágjuk és egy nagyobb tálba tesszük.
Az öntethez a joghurtot összekeverjük az olívaolajjal, a citromlével, sózzuk és borsozzuk.
Tálaláskor először a tortillalapot tesszük a tányérra, majd a salátát, és a húst, végül meglocsoljuk az öntettel.
Megjegyzés
Nagyon szeretem elkészíteni, hiszen egyszerű és könnyen megvan. Ajánlom mindenkinek, hiszen nagyon finom, és ebédre nagyszerű étel. A receptet és a fotót Cincus14 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.