A kolbászkrém elkészítéséhez a kolbászt megpucoljuk, a végeit levágjuk. Feldaraboljuk, és késes aprítóban vagy húsdarálóval pépessé daráljuk. A ledarált kolbászhúshoz hozzáadjuk a vajat, és tovább krémesítjük.
A masszához hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt, a zúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet, sózzuk és borsozzuk, végül alaposan összekeverjük.
A kolbászkrémet kenyérre vagy kiflire kenjük. Uborkaszeletekkel tökéletes szendvics reggelire, tízóraira.
Nézd meg videón, hogyan készül a kolbászkrém házilag!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.