A tésztához a tojássárgáját a vízzel és a sóval felverjük egy robotgéppel, majd kanalanként beletesszük a cukrot. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával és a kakaóporral, majd a tojásos masszába szitáljuk. Jól kikeverjük, és beleöntjük a sütőpapírral bélelt, 37x24 cm-es tepsibe. Előmelegített sütőbe toljuk, és 200 fokon kb. 20-30 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a tejben megfőzzük a pudingot a cukorral. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a sóval, majd még melegen belekeverjük a pudingot, és jól kikeverjük.
A megsült tésztára rákenjük a krémet, és a kikapcsolt sütőbe visszatoljuk még 5 percig.
Felverjük a tejszínt a vaníliás cukorral, és rákenjük a már kihűlt süteményre. Végül megszórjuk a kakaóval, és a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.