Elkészítés: Az egész tojásokat a porcukorral nagyon habosra keverem, amíg már majdnem fehér, és a kétszeresére emelkedett a tálban. A végén az olajat is hozzáadom. A kétfajta lisztet, a sót, a sütőport és a szódabikarbónát egy másik tálban összekeverem. Az almát lereszelem, rászórom a vaníliás cukrot.
A tojásos masszához a lisztes keveréket 3-4 részletben hozzászitálom, lapos fakanállal lazán beleforgatom. Ezután a reszelt almát is óvatosan hozzákeverem.
Kisméretű, magas szélű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, és a 165 fokra előmelegített sütőben 30 percig, illetve tűpróbáig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.