A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá felverjük. A lisztet tálba tesszük, hozzáadjuk a tejet, a vaníliás cukrot, a csipet sót és a tojások sárgáját, alaposan elkeverjük. Utána a tojáshabot lazán a palacsintatésztába forgatjuk. Elég sűrű lesz, de úgy a jó.
Egy teflonserpenyőt felforrósítunk, majd olajjal átkenünk. Mikor elég forró, belemerünk egy kisebb merőkanálnyi tésztát, kerekre eligazítjuk, majd világosra sütjük. Akkor jó ha buborékok jelennek meg a tésztán. Megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük.
A töltelék hozzávalóit, a túrót, a vaníliás cukrot, a cukrot, a tejfölt, a citrom reszelt héjját és a habtejszínt habosra keverjük elektromos habverővel, majd megtöltjük vele a meleg palacsintákat. Málna vagy más savanykás dzsemet vízzel elkeverünk és a palacsintákra csurgatjuk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.