Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzágyúrjuk a tojást, a citromlevet, a sót és annyi joghurtot, amennyit felvesz. A pudingport a szokásos módon készítjük el, de cukor nélkül, 3 dl tejből és 2 dl ananászléből. A tojást felverjük a cukorral, belekeverjük a pudingba, majd az egészhez hozzáadjuk az ananászt. Egy tortaformát vagy egy kisebb magas falú tepsit kibélelünk a tészta felével, beleöntjük a tölteléket, majd a maradék tésztát kinyújtjuk, és rátesszük a tetejére. 220 fokon kb. 20-30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.