A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Az egész tojásokat a porcukorral habosra, fehéredésig keverjük elektromos habverővel 4-5 perc alatt.
Hozzászitáljuk a lisztet, majd a tésztát, kivajazott, kilisztezett tortaformába átszedjük, 35-40 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
A tejfölt elkeverjük a porcukorral, a citrom lereszelt héjával, és kifacsart levével
A kihűlt piskótát három részre vágjuk. (Én itt kettévágtam csak, mert nagyobb tortaformában készítettem).
A tortaformába visszatéve a lapokat megkenjük a tejfölkrém kétharmad részével, és megszórjuk az apróra kockázott ananásszal. (Ha konzerv ananászt használunk, azt előbb lecsepegtetjük).
Egész ananászkarikákat hagyunk a tetejére. A torta tetejére tejfölt halmozunk és egész ananászt tehetünk.
Hűtőszekrényben pihentetjük 3-4 órát, majd kivesszük a formából, és tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.