Elkészítés: Megfőzzük a zöldségkeveréket sós vízben (tehetünk bele krumplit is), majd lehűtjük, és a tartármártással összekeverjük.
A zseléporokat a leírás szerint elkészítjük, hűlni hagyjuk, majd ha már kihűlt, a franciasalátához keverünk kb. 3 decit.
Egy tálat fóliával kibélelünk, 1 merőkanálnyi zselatint öntünk bele, és a karikázott tojással, paradicsommal, uborkával kirakjuk, hagyjuk megdermedni.
A tormakrémet a tejföllel és a túróval összekeverjük, majd mindegyik sonkát megtöltjük vele, feltekerjük.
A dermedt zselére helyezzük sorban a sonkatekercseket, erre öntjük a franciasalátát, 4-5 órás hűtés után kifordítjuk egy tálcára és szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.