A tojást megfőzzük, a felaprított articsókát puhára pároljuk. Az avokádót megpucoljuk és felaprítjuk, a zöldhagymát és az olívabogyót felkarikázzuk.
Villával összetörjük a tojásokat és az avokádót, majd hozzákeverjük a majonézt. Megsózzuk, megborsozzuk és a hűtőbe tesszük, fogyasztás előtt articsókával és olívabogyóval díszítjük.
Az articsókához hozzákeverjük a zöldhagymát és az olívabogyót. Megsózzuk, megborsozzuk.
A tojáskrémet pirítóssal fogyasztjuk, mellé kínáljuk az articsókasalátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.