A tojásokat pár perc alatt keményrefőzzük, megpucoljuk, félbevágjuk. Óvatosan kiszedjük a sárgáját úgy, hogy a fehérje egyben maradjon.
Az avokádót félbevágjuk, kanállal kivájjuk a húsát, és a tojássárgájához adjuk. Hozzákeverjük a felszeletelt fokhagymát, 1 evőkanál majonézt, a citromlevet, a római köményt, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a botmixerrel pépesítjük (a majonézt apránként hozzáadjuk, nehogy túl lágy legyen az elkészült krém).
Az elkészült avokádókrémmel ezután megtöltjük a visszamaradt tojásfehérjéket, majd rögtön tálaljuk is. Tálaláskor, ízlés szerint, kínálhatunk hozzá paradicsomot, paprikát, hónapos retket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.