A norilapot ollóval nagyon vékony csíkokra vágjuk. A szezámmagot száraz serpenyőben megpirítjuk, majd hűlni hagyjuk. A tojásokat keményre főzzük 10 perc alatt, majd hideg vízben hűlni hagyjuk. Közben a megtisztított gyömbért és fokhagymát finomra vágjuk, az újhagyma fehér részét és a leöblített zöldjét külön-külön felkarikázzuk.
A tésztát a csomagolásán olvasható utasítás szerint kifőzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és lecsepegtetjük. A fazékban felhevített napraforgóolajon a gyömbért és a fokhagymát 1 percig pirítjuk, majd az alaplével felöntve felforraljuk. Beletesszük a garnélát, és gyenge tűzön főzzük 3 percig. Hozzáadjuk az újhagyma fehér részét, és további 1 percig főzzük. Belekeverjük a szójaszószt és a szezámolajat, majd összemelegítjük a leöblített, lecsepegtetett vörösbabbal.
A tojásokat megtisztítjuk és félbevágjuk. A levest tálkákba merjük, és adagonként elosztjuk benne a tésztát. Elrendezzük rajta a félbevágott tojásokat és a garnélát, majd a szezámmaggal, a hagymazölddel és a norival megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.