A leszűrt babot leöblítjük és lecsepegtetjük. Aprítógépbe tesszük a zabpehellyel, a lekvárral, a tojásokkal, valamint az olívaolajjal, és simára keverjük. Hozzáadjuk a kakaóport, a mézet, a vaníliaaromát, a fahéját, továbbá 1 csipet sót, és alaposan összedolgozzuk.
Az így kapott massza felét egy 25 x 20 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és a durvára reszelt csokoládéval megszórjuk. Végül a megmaradt masszát elosztjuk rajta. 180 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni. Kisebb kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.