Elkészítés: A 4 db tojásból és a többi hozzávalóból szokásos módon világos piskótalapot sütök kapcsos tortaformában.
Amíg sül, elkészítem a krémet. A tejszínt felverem, majd óvatosan, hogy a hab ne törjön össze, hozzákeverem a joghurtot, majd a barackot is beleaprítom. A forró vízben feloldom a zselatint, majd langyosra hűtöm, és ezt is a krémhez keverem. Ízlés szerint lehet hozzá kristálycukrot szórni, ha valaki édesebben szereti, de én nem szoktam.
A kihűlt piskótalapot benne hagyom a formában, eloszlatom rajta a joghurtos krémet. Díszítésként 1 dl tejszínt felverek 1 csomag habfixálóval, és bevonom a torta oldalát, elsimítom, majd mandulával és csokireszelékkel hintem meg, hogy rátapadjon a habra. A tetejére a barackbefőttből szeleteket vágok, és bármilyen alakzatban felrakom, esetleg tejszínhabrózsákkal is felspriccelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.