A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A panko morzsát összekeverjük a finomra aprított zöldfűszerekkel, a mustárral, 1/2 tk sóval, 1/4 tk őrölt borssal és 1 ek olívaolajjal, majd félretesszük. A megmosott, megtisztított burgonyát és cukkinit feldaraboljuk vagy félujjnyi vastagon felszeleteljük.
A húst megmossuk, leszárítjuk, és szükség esetén megtisztítjuk a faggyús részektől, valamint az inaktól, hártyáktól. Ezután sóval, borssal alaposan bedörzsöljük.
A tűzhelyen közepes tűzön felforrósítunk egy lehetőleg öntöttvas sütőedényt, és beleöntünk 2 ek olívaolajat. Körös-körül barnára pirítjuk rajta a húst kb. 10 perc alatt, majd áttesszük egy tálcára vagy lapostányérra.
Az előkészített zöldségeket a forró sütőedényben pároljuk 10 percig, miközben többször átforgatjuk. A húst egyenletesen megkenjük a mustáros péppel, majd a zöldségágyra fektetjük, és a 180 fokos sütőben sütjük kb. 15 percig. A zöldségágyról leemelve lazán alufóliába csomagoljuk, és így pihentetjük 10 percig. Végül a bordacsontok mentén felszeleteljük, és a vele sült zöldségekkel együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.