A birset meghámozzuk, és szeletekre vágjuk. Egy lábasba vizet öntünk, feloldjuk benne a cukrot, a sót, és beletesszük a birset, majd lassú tűzön forralni kezdjük. Amikor pezsegni kezd, hozzáöntjük a citromlevet, és a lime reszelt héját, majd a fűszereket, és féluhára főzzük.
A tejszínt egy tálkában csomómentesre keverjük a pudingporral és a matchatea porral. A forró levesből beleteszünk egy merőkanálnyit, azzal csomómentesre keverjük, majd folymatos kavarás mellett hozzáöntjük a leveshez. Hozzáadjuk a vanília kivonatot, egyet forralunk rajta, majd tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.