A besamelhez a tejet felforraljuk és félretesszük. A vajat felforrósítjuk, majd belekeverjük a lisztet, és lassú tűzön megpirítjuk. A forró tejet állandó kevergetés mellett apránként hozzáadjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
A lasagne elkészítéséhez összedaraboljuk a szalonnát, majd felrakjuk pirulni. Ha megpirult, hozzáadjuk a húst.
Közben beáztatjuk vízbe a tésztát. A húst készre pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomlét és a fűszereket. Ízlés szerint ízesítjük.
A tepsi legaljára lerakjuk a tésztát, majd húst, majd megint tésztát, ezután besamelt, majd megint tésztát. Így folytatjuk, amíg el nem fogy a hús. A legvégén mindig a besamel legyen. A legtetejére ráreszeljük a sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.