A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kis kockákra vágjuk. A brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, rózsáira szedjük.
A zöldséglevest felforraljuk, megpároljuk benne a krumplit és a brokkolit. A brokkoli és a burgonya felét kiszedjük, félretesszük a tálaláshoz, a maradékot még 5 percig tovább főzzük. A levest botmixerrel pépesítjük, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
A tejfölt elkeverjük 2 merőkanál levessel, majd a leves egészéhez öntjük. A félretett brokkolit és burgonyát visszatesszük a levesbe. A napraforgómagot serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk, és a snidlinggel együtt a levesre szórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.