A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kis kockákra vágjuk. A brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, rózsáira szedjük.
A zöldséglevest felforraljuk, megpároljuk benne a krumplit és a brokkolit. A brokkoli és a burgonya felét kiszedjük, félretesszük a tálaláshoz, a maradékot még 5 percig tovább főzzük. A levest botmixerrel pépesítjük, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
A tejfölt elkeverjük 2 merőkanál levessel, majd a leves egészéhez öntjük. A félretett brokkolit és burgonyát visszatesszük a levesbe. A napraforgómagot serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk, és a snidlinggel együtt a levesre szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.