A burgonyát, a sárgarépát és a zellert felkockázzuk. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. A megtisztított gombát felszeleteljük. Felforrósítunk 2 ek napraforgóolajat, és megpirítjuk rajta a lisztet. Levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
A répát és a zellert megpirítjuk 2 ek napraforgóolajon. Meghintjük az őrölt köménnyel, hozzáadjuk a hagymát, és további 5 percig pirítjuk együtt. Felöntjük a húslevesalaplével, és hozzáadjuk a burgonyát, a fokhagymát, valamint a gombát. Megsózzuk, felforraljuk, és közepes lángon 10 percig főzzük.
A rántást néhány evőkanál levessel simára keverjük, majd besűrítjük vele az egészet. További 20 percig főzzük, sózzuk és borsozzuk, végül majoránnával ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.