A burgonyát felkockázzuk. Megpirítjuk a vajon, majd felöntjük a húslevessel, és kis lángon puhára főzzük. A spenótot megmossuk, megszárogatjuk és falatnyi darabokra tépkedjük.
Ha elkészült, beleszórjuk a falatnyi darabokra tépkedett spenótot. További 5 percig főzzük. Pürésítjük, gazdagítjuk a tejszínnel, és belekeverjük a reszelt sajtot. Ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk.
A kenyérszeleteket felkockázzuk és megpirítjuk az olajon. A levest forrón, kenyérkockákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.