A mártáshoz egy nagy serpenyőben vagy wokban megpirítjuk a császárszalonnát (használhatunk csirkemellet is, ebben az esetben egy kis olajat teszünk a hús alá), amíg a zsírja kisül. Hozzáadjuk a megtisztított és felkarikázott újhagymát, kissé megpároljuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is, és pár percig pirítjuk.
Egy kis tálban összekeverjük a tejfölt és a tejszínt, ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal és szerecsendióval. Hozzáöntjük a császárszalonnás hagymás alaphoz, és addig rotyogtatjuk, amíg be nem sűrűsödik. Végül beledobjuk a megmosott bébispenótokat, megfonnyasztjuk őket, és már kész is a mártásunk.
Közben a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, majd amikor kész, leszűrjük, és egy kiolajozott tepsibe öntjük. Rákanalazzuk a mártást, összekeverjük, és a tetején eloszlatjuk a felszeletelt mozzarellát. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg megpirul.
Megjegyzés
Egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető szaftos finomság, ami garantáltan azonnal elfogy. Bátran rugaszkodjon el a recepttől, és formálja saját ízvilága szerint. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.