Elkészítés: Egy serpenyőben vajat hevítünk, mikor habzik, kevés olajat adunk hozzá. Ebben a zsiradékban kezdjük sütni a nagy kockára vágott marhacombot. Amikor a hús már színt kapott, kiemeljük az edényből, és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékba töltünk egy kis olajat, és előpirítjuk benne a darabolt vöröshagymát és az apróra vágott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, és mikor levet enged, barnacukrot karamellizálunk benne. Ezután a hagymát is kiemeljük az edényből, és a serpenyőbe öntjük a húsból időközben kicsordogált húsnedveket. Megszórjuk liszttel, felöntjük sörrel, sózzuk, borsozzuk, és alaposan kiforraljuk.
Egy lábasba tesszük az elősütött marhahúst, illetve a hagymát. Kakukkfüvet és babérlevelet teszünk mellé, ráöntjük a sörös szaftot, és 160 fokos sütőben 2-2,5 óra alatt készre pároljuk.
A baguettet szeletekre vágjuk, megpirítjuk, és megkenjük dijoni mustárral. Ezt tálaljuk köretként a marharagu mellé.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.