Elkészítés: Egy serpenyőben vajat hevítünk, mikor habzik, kevés olajat adunk hozzá. Ebben a zsiradékban kezdjük sütni a nagy kockára vágott marhacombot. Amikor a hús már színt kapott, kiemeljük az edényből, és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékba töltünk egy kis olajat, és előpirítjuk benne a darabolt vöröshagymát és az apróra vágott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, és mikor levet enged, barnacukrot karamellizálunk benne. Ezután a hagymát is kiemeljük az edényből, és a serpenyőbe öntjük a húsból időközben kicsordogált húsnedveket. Megszórjuk liszttel, felöntjük sörrel, sózzuk, borsozzuk, és alaposan kiforraljuk.
Egy lábasba tesszük az elősütött marhahúst, illetve a hagymát. Kakukkfüvet és babérlevelet teszünk mellé, ráöntjük a sörös szaftot, és 160 fokos sütőben 2-2,5 óra alatt készre pároljuk.
A baguettet szeletekre vágjuk, megpirítjuk, és megkenjük dijoni mustárral. Ezt tálaljuk köretként a marharagu mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.