Egy fazékban vizet melegítünk, és amikor gyöngyözni kezd, belerakjuk a vajat és a barnacukrot, majd összeforraljuk, majd beleszórjuk a lisztet és közepes lángon csomómentesre keverjük.
Amikor összeállt, levesszük a tűzhelyről, és belekeverjük a tojásokat és a vaníliaaromát.
A kész tésztát csillagcsöves habzsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsire csíkokat húzunk belőle, majd 180 fokon, 10 perc alatt aranybarnára sütjük a fánkcsíkokat.
A kisült churrosokat egyenként olvasztott vajba, majd fahéjas porcukorba forgatjuk. Sűrű csokoládészósszal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.