Felforraljuk a vizet a felkockázott vajjal, evőkanál cukorral, csipet sóval. Beleöntjük a lisztet, és fakanállal folyamatosan keverjük, míg be nem sűrűsödik és el nem válik az edény falától. Ekkor levesszük a tűzről, és elektromos habverővel egyesével hozzádolgozzuk az egész tojásokat. Csillagcsőrrel felszerelt habzsákba töltjük.
Egy serpenyőben bő olajat forrósítunk, és kis rudakat nyomunk bele a zsákból. Pár perc alatt pirosra sütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy leitassuk a felesleges zsiradékot. A maradék tésztát több adagban megsütjük.
A karamellmártáshoz egy vastag talpú serpenyőben karamellizáljuk a cukrot, majd több adagban hozzáöntjük a felforrósított tejszínt (vigyázzunk, nehogy megégesse a kezünket a képződő gőz!). Jól összeforraljuk.
A csokiszószhoz felmelegítjük a tejszínt körülbelül 50-60 fokosra, ánks több kis adagban hozzákeverjük a felaprított csokit. Csipetnyi fahéjjal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.