A lenmaglisztet öntsük le 12 ek. vízzel és hagyjuk állni egy picit - ez fogja összetartani a tésztát.
Egy tálban keverjük össze a liszteket, a sütőport, a szódabikarbónát, a fűszereket, majd keverjük hozzá a citrom héját, a kókuszzsírt, adjuk hozzá a lenmaglisztes keveréket, végül a vizet. (A vizet adagoljuk apránként, és figyeljük a tészta állagát!) Az egészet keverjük gyorsan össze.
Amikor elkevertük a tésztát, beletesszük az almadarabokat, és összeforgatjuk, majd egy 12 darabos muffin formába adagoljuk a tésztát. Tegyük 180°C fokra előmelegített sütőbe, és 20-25 perc alatt süssük aranybarnára.
Megjegyzés
Szeretek kísérletezni a konyhában és mivel nagyon olcsón sikerült quinoa lisztet vásárolni, így most jönnek a próbálkozások. Ez a muffin nagyon jó illatú és nagyon ízletes lett - a quinoa liszt és a kókuszliszt fantasztikus eredményt hozott együtt. A muffin papírból is szépen ki tudtam szedni, pedig aggódtam sikerül- e.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.