A kókuszjoghurtot a két tojás sárgájával és a citromlével, meg egy csapott mokkás kanál sóval kikeverjük. Az édesburgonyákat meghámozzuk és felkarikázzuk vékonyan (kb. 3mm).
Jénainkat, vagy tepsinket kikenjünk sertészsírral és egy sor batátát lerakunk az aljára, úgy hogy kicsit fedjék egymást. Egy csipet sóval megszórjuk, majd jöhet rá egy sor felkarikázott tojás, ezeket szépen egymás mellé pakoljuk. Megkenjük a kókuszjoghurtos keverékkel, és a vékonyra szeletelt kolbászt, picit, egymást fedve, rá helyezzük. Addig csináljuk, amíg van mit pakolni! A tetejét lekenjük a kókuszjoghurttal és szépen megdíszítjük a szalonna szeletekkel.
180 fokos sütőben sütjük kb. fél órát. A szalonnákat, ha már megsültek leszedjük egy tányérra, és tovább sütjük a rakottasunkat. Akinek belefér, megszórhatja kemény sajttal! További fél órán át sütjük.
Az elkészült rakott „burgonyát” felkockázzuk és egy-egy szelet szalonnával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.