A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, és minden oldalukat megsózzuk, megborsozzuk.
Az olívaolajat egy tálban összekeverjük a citromlével, a borral, a mustárral és az áttört fokhagymával. Beleforgatjuk a húst, majd az egészet elrendezzük egy tűzálló tálban. A maradék citromot felkarikázzuk, és a húsok közé és a tetejükre tesszük, majd beleszórjuk a kakukkfűágakat.
Lefedjük, és 195 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd eltávolítjuk a fóliát, és további 15 perc alatt készre sütjük. Az utolsó 15 percben fólia nélkül sütjük. Ízlés szerinti körettel, például rizzsel tálaljuk.
Megjegyzés
Amilyen egyszerű ez a recept, olyan finom. Télen könnyű meyer-citromhoz jutni, azzal a legfinomabb :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.