A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd apránként hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, a citromok lereszelt héját és kifacsart levét. Végül belekeverjük az apróra vágott diót.
A masszát sütőpapírral bélelt őzgerincformába simítjuk, és 165 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük. Amikor kihűlt, a tetejére csorgatjuk, és elkenjük a gőz felett felolvasztott és olajjal elkevert csokoládét.
Megjegyzés
A mázat lehet variálni, akár pudingos vagy vajas-gyümölcsös krémet is készíthetünk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.