Kinyújtjuk a tészta 3/4-ét, és egy piteformát kibélelünk vele, úgy, hogy túllógjon a szélein. A töltelékheza kimagozott cseresznyét összekeverjük a cukorral, a kukoricaliszttel és a citrom lereszelt héjával, majd az előkészített tésztárasimítjuk.
A megmaradt tésztát is kinyújtjuk, és 2 cm széles csíkokravágjuk. A tésztaszéleket kissé megnedvesítjük a piteformában, hozzáillesztjük a csíkokat, majd a süteményrenyomkodjuk. Végül a túllógó tésztát is lenyomkodjuk a széleken. A sütemény tetejét megkenjük a felvert tojással, ésmeghintjük a cukorral.
220 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd 180 fokramérsékeljük a hőfokot, és további 30-40 percig sütjük. Ha elkészült,kivesszük, kissé hűlni hagyjuk, azután tálaljuk. Friss tejszínhab illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.