A cseresznyés-tejszínes pite elkészítéséhez a cseresznyét megmossuk, leszárazzuk és kimagozzuk. A tésztát kitekerjük, majd egy kivajazott kerámia tortaformába nyomkodjuk úgy, hogy pereme is legyen.
Összekeverjük a citrom kifacsart levét, a tejszínt, a kétféle cukrot, a felvert tojásokat és egy csipet sót. A keveréket a tésztára öntjük, majd krémréteg tetejére ültetjük a kimagozott cseresznyét.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb. 30 percre, hogy a tészta megpiruljon, a krém pedig megszilárduljon. Hagyjuk kihűlni, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.