A tojásokat a cukorral kézi robotgéppel fehéredésik keverjük, majd hozzáadjuk a tejet, az olajat és a sütőporral elkevert lisztet. A masszát kétfelé osztjuk, az egyik felébe belekeverjük a kakaóport és a vizet.
Kivajazott, kilisztezett 20x36 cm-es tepsibe öntjük először a sárga tésztát, majd erre rásimítjuk a kakaósat. A cseresznyét eloszlatjuk a tészta tetején, majd 180 fokon kb. 30 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
A tejből, a cukorból és a pudingporból szokásos módon pudingot főzünk. Hűlni hagyjuk, és belekeverjük a vaníliás cukrot. A tejszínt a habfixel együtt robotgéppel kemény habbá verjük, és a kihűlt pudinghoz keverjük.
A kihűlt tészta tetejére egyenletesen rákenjük a krémet. Vízgőz felett felolvasztjuk a csokoládét. A tejszínt kemény habbá verjük, és a langyos olvasztott csokit a kemény habhoz öntjük. Összekeverjük, majd egyenletesen rákenjük a pudingos krémre. Hűtőbe tesszük, és tálalás előtt egyforma kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.