A tojásokat a cukorral felverjük, amikor már krémessé válik, hozzáadjuk a tejet és az olajat. Jól összekeverjük, majd a lisztet és a sütőport is belekeverjük. A tésztát kettéosztjuk, az egyik adagba belekeverjük a kakaóport. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a fehér tésztát, erre kerül a kakaós változat. A cseresznyét lecsöpögtetjük és eloszlatjuk a sütemény tetején, kicsit bele is nyomkodjuk, majd 180 fokos sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
A tejet, a cukrot és a pudingport egy edénybe öntjük és a szokásos módon megfőzzük. Amikor elkészült, hozzáadjuk a vaníliaaromát, majd kihűtjük. A habot felverjük, és amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk. A megsült piskóta tetején eloszlatjuk, és hűtőbe tesszük 15 percre.
A csokoládét felolvasztjuk és a habot is felverjük, a kihűtött csokoládét belekeverjük, és óvatosan eloszlatjuk a krém tetején. Csokoládéreszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.