A lisztet alaposan elkeverjük a sütőporral és az eritrittel, majd hozzáadjuk az egész tojást, végül hozzáöntjük a vizet is. Kézi habverő segítségével csomómentesre keverjük a tésztát.
Bekapcsoljuk a gofrisütőt. Egy ecset segítségével kikenjük kókuszolajjal. Ha már teljesen felforrósodott, 1-1 adag tésztát öntünk a formákba, majd lassan, óvatosan lezárjuk a tetejét, és kb. 2 perc alatt megsütjük. Rácson kihűtjük.
Az alaposan lehűtött kókusztejszínt habbá verjük, és a képen látható módon feldíszítjük. A Mikulás sapija pirosribizli lett, a szeme aszalt szilva.
Megjegyzés
Remélem, ezzel a majdnem "minden mentes" gofrival, meg tudom örvendeztetni a gyerekeket, felnőtteket egyaránt. A csicsriborsó liszt lassú felszívódású szénhidrát, így CH szegény diétába is beilleszthető!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.