A vöröshagymát felaprítjuk, majd olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig pirítjuk.
Megsózzuk, megborsozzuk, majd beletesszük a lecsöpögtetett babot, a kukoricát és a gombát. Ezután hozzáadjuk vizet, a darabolt paradicsomot, az áttört fokhagymát és a felaprított zöld-, illetve csilipaprikát. Fűszerezzük oregánóval, ha még szükséges, sóval és borssal.
A csilis babot felforraljuk, majd fedő alatt, közepes lángon kb. 20-30 perc alatt készre főzzük. Kenyérrel vagy tortillacsipsszel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.