A húst kb. hüvelykujjnyi csíkokra, a szalonnát apró kockákra, a zöldségeket karikára, a zellert kis kockára, a vöröshagymát finomra aprítjuk.
A szalonnát lassan kisütjük, a pörcöt kivesszük, félretesszük. A visszamaradt zsiradékban a húst kevergetve hirtelen fehéredésig sütjük, sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük.
Kb. 2 evőkanálnyi felhevített olajon a cukrot karamellizáljuk, a zöldségeket és a vöröshagymát, zúzott fokhagymával dinszteljük néhány percig, majd a húslevessel felöntve, a félretett apró szalonnát, a csirkecombot és a babérlevelet is hozzáadva puhulásig főzzük.
Kivesszük a húst és a babért. A tejfölben elkeverjük a lisztet, kevés vízzel higítjuk, a mártásalaphoz keverjük a mustárral együtt. Néhány percig együtt lassan forraljuk, pár csepp citromlével ízesítjük.
A mártást leturmixoljuk, a húsra öntve 1-2 percig lassan forraljuk.
A spagettit a csomagon található utasítás szerint sós vízben kifőzzük, leszűrjük, kevés olajjal összekeverjük, és a raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.