A csirkecombokat feltesszük főni annyi sós vízben, hoyg éppen ellepje. Amikor megfőtt, a bőrét legúzzuk, a húsát felcsíkozzuk. A levet félretesszük.
Kevés olívaolajon, egy serpenyőben megpároljuk a hosszában csíkokra vágott hagymát, megsózzuk, és hozzáadjuk a vékony csíkokra (julienne-re) vágott sárgarépát. Néhány kanállal locsolunk rá az előbb elkészített csirkehús alapléből, majd hozzáadjuk a csirkecsíkokat, a zöldbabot és a zöldborsót is. Frissen őrölt borssal, a csilipehellyel és a szétzúzott fokhagymával ízesítjük. Fedő alatt 5 percig pároljuk.
Mielőtt készre főne a ragunk, a felcsíkozott paprikát is beletesszük, és lassú tűzön rövid ideig főzzük együtt. A tortillalapokat száraz serpenyőben átforrósítjuk, majd rákanalazunk a raguból, feltekerjük, és tálaljuk.
Megjegyzés
Mártogatós szükséges hozzá! Lehet tejfölös, újhagymás, lehet csípős salsa, de legtöbbször avokádókrémet (guacamole) adnak mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.