Elkészítés: A csirkemelleket késsel középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.
A csirkemájat ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk /elkaparjuk/. A hagymát, a bacont és a sonkát apró kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk, rátesszük a sonkát. Pár percig együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, és megdinszteljük. Beletesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, majoránnát adunk hozzá, lepirítjuk, majd hagyjuk kicsit hűlni.
A májas tölteléket a csirkemellekre halmozzuk, mindegyikre 1-1 szelet sajtot helyezünk, összehajtjuk, bepanírozzuk. Bő olajban közepes tűzön kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.